Tuesday, January 15, 2013

Program Semester 1, 2012/2013 part 3

HURRAY dan PROGRAM Ex- LEP (Teluk Chempedak)

        Pada post kali ini saya ingin berkongsi 2 aktiviti antara yang saya terlibat dalam semester 1, 2012/2013. 2 program tersebut ialah HURRAY-Heals Ukhuwah and Recreation Day, lebih kurang la bunyinya dan Jalan-jalan di Teluk Chempedak( TC) dengan ex-LEP(english club kat CFS PJ).

        HURRAY telah diadakan pada 29 September 2012 manakala jalan-jalan ke TC telah dijalankan pada 6 Oktober 2012.

        Memang happening dua-dua program ni. Memang enjoy. For HURRAY, ramai kenalan yang saya baru kenal terutama ahli-ahli kumpulan saya Peacock. Walaupun dapat 3rd place tapi Alhamdulillah dapat juga ramai kenalan baru tambahan pula dapat meningkatkan semangat berpasukan antara ahli masing2.

       For jalan-jalan pula, memang dah lama tidak jumpa dengan rakan-rakan ex-LEP terutama sekali yang busy dengan bidang masing-masing contoh seperti medic, pharmacy, math and nursing. Saya pula sambung optometry. Memang susah la nak jumpa. So, sekali-sekala kitorang buat event and aktiviti untuk berjumpa sesama. Dukacita kerana susah nak buat aktiviti dengan ex-LEP yang menjadi pelajar UIA gombak, sebab diorang duduk jauh daripada kitorang yang berada di Kuantan, Pahang.

       Berikut ialah gambar-gambar yang sempat di capture oleh sape-sape je la yang rajin tangkap gambar.
Check it out!!!!


HURRAY 29 SEPTEMBER 2012,

The Peacock


pelukis

My group
 Gambar- gambar ketika kami beraksi untuk pasukan

 Kemenangan di tempat ke-3 keseluruhan termasuk 'the best marching performance'JALAN-JALAN LEP TELUK CHEMPEDAK 6 OKTOBER 2012

 Event untuk reunion ex- LEP ( language enhancement programme) di CFS IIUM, PJ

                                                                   AMIGOOO :)

No comments:

Post a Comment